Repete

Repete

Anotace: Odpouštět je lidské...a my si zase odpustili..Je to navázání na básničku Té bývalé NEJ

A zase jsme si odpustili,
všechny ty chyby kterých sme se dopustili.
A vím že si odpustíme vždycky,
vždyť odpouštět je lidský.
My se totiž asi máme fakt rády,
čímž těšíme aj naše kamarády.
Překonali sme už spoustu věcí,
už nevnímáme všechny ty kecy,
jak ta řekla to a ta druhá tamto,
vždyť my v sobě našli zlato.
Je to to nejdražší co v nás je
a to my dvě máme společné.
Autor Janulety, 31.10.2009
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí