Co chci

Co chci

Anotace: Kéž by to tak bylo možné..

Chci doplout až k místu, kde nic není.
Tam, kde není bolest, smutek ani utrpení.
Tam, kde všechny rány na srdci
Zhojí pouhý úsměv na líci.

Chci tam zůstat až na věky věků,
Nevrátit se sem, do všech těch zmatků.
Sem, kde není nic, co nám prospívá
Jen to, co životu dech ubírá..
Autor Iwushak..., 31.10.2009
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: WerunkaaXD, Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí