Snad někdy

Snad někdy

Anotace: ....pochopím tvé touhy

Díval se mnou skrze,
němý,snad i drze,
v očích výsměch,stroze,
obličej zkrytý v mlze.

Myšlenky tajíc v hrůze,
zda pošeptat je mně či své můze,
obavy oděné spoře,
"POCHOPIT" to může být hoře!!
Autor LadyAnet, 31.10.2009
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí