Ty

Ty

Anotace: ...

Ty,
kterou mám od rána v hlavě,
kašleš na mě,
a působíš chladně,
mé srdce to ničí,
když na tebe zíram,
jak krásně se směješ,
a naděje zmírá...

proč já?
láskou jsem procit,
roztálo srdce,
trpím jen pro cit
srdce mé buší,
když vidím tě,
nikdo netuší,
jak moc miluji tě...

zběsile buší,
srdce mé ,
zní mi v uších,
píseň té,
co okradla mě,
o klidné spaní,
a myšlenky mé,
myslí jen na ní...
Autor HELLmaniak, 31.10.2009
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí