Plody štěstí

Plody štěstí

Anotace: ***

Pojď, sklípkan se blíží
Lev bije do mříží
Až ochutnáš trpké ovoce
Strach, osamění u konce.

Když se pak probudíš
V pokrývce hledáš skrýš
Nás dva svazuje otupělost
Zabodla se, hluboko na kost.

Vyklouben je obratel.
Prach a popel.
Poslední je obyvatel.

Nabíjme poslední náboje
Táhne se do boje
Pořád to trvá… sklízej své plody
Není čas na hrdinské ódy

Vyklouben je obratel.
Prach a popel.
Poslední je obyvatel.
Autor Edmond Kadad, 01.11.2009
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Quigleika, Bíša, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí