Od Kariny

Od Kariny

Anotace: Pro Bobeše

Znám Tě jenom krátce
vím že skládáš básně
básničky jsou překrásné
jako letní romance.

Vlétě jsme se seznámili
časem nikdy nemarnili
tančili jsme spolu krásně
všechno bylo jasné.

Ted z nás kamarádi jsou
a věřím že zůstanou
možná se to časem změní
neztrácejme svou naději.

Ty jsi moje sluníčko
které svítí maličko.

Svítí svítí daleko
i tak krásné moc je to.
Autor betmen71, 01.11.2009
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí