Stopy v písku

Stopy v písku

Anotace: Kvuli lásce se umírá

Sevřenými oči pozoruji nebe
Kde andělé bez křídel létají
Vidím tam i mě,i tebe
Když dech se zlehka zatají

Prominout to každý umí
Odpustí však málo kdo
Pak zjistí že si nerozumí
Že tak to být nemohlo

Ruka v ruce,slzy v oku
Pár panáků na kuráž
Do kapes pár zlatejch broků
Připraven vto že to vzdáš

Poslední krok,stopa v písku
Ustoupit či podlehnout
V patě trn a v srdci třísku
Lásce plamen zažehnout

Už dohasíná lásky plamen
V očích už jen smrt je znát
Teď je s tebou navždy amen
Už se není čeho bát...............
Autor Camillee, 01.11.2009
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Vlčák z hor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první sloka je slabší, ale jinak povedený;)

15.04.2010 11:49:00 | Vlčák z hor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí