mdž

mdž

Anotace: Trochu té nesmyslnosti do ještě nesmyslnějšího večera...

Sbírka: Melancholické výtvory spanilé vážky

Když jsi přicházela
viděl jsem tě
rozzářenou mládím
Milovalas

Čas postoupil
měsíc zapadal
krůpěj potu skapala
Děkovalas

Poslední úsměvy
rozhodilas mladým
když ulehlas naposled
Žilas

Věnovati vesmír
nebo den
všem ženám
nebo Tobě

Milovalas
děkovalas
žilas
Autor Němá, 01.11.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí