Černý pasažér

Černý pasažér

Anotace: *** i to se někdy stává

Pěkně rychle do teplíčka,
pohodlného autobusíčka.

V mžiku oči zavírám,
hodiny už nevnímám.

Minuta za minutou běží,
za chvilku už budu svěží..

Do ucha mně náhle zní,
stanice, vystupovat,
jste poslední.

Černým pasažérem jsem se stala,
na vlak si jízdenku nekoupila.

Při výluce to tak chodí,
jízdní řád se často mění.

Tak zase příště,
dnes už platit nejde,
hlavu si nad tím nelámejte.

Po noční spěchám rychle domů,
dvacetdva korun mám v kapse k tomu.
Autor devcatko z jetele, 02.11.2009
Přečteno 216x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;;;ba jo,stane...

02.11.2009 16:29:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí