Pro živou vodu

Pro živou vodu

Anotace: Kam?

bude k ránu,nejsme sami
nadešel úplněk, mami.

Zhroucená před světem
přemýšlíš nad létem.

Lížeš si krvavé rány
co vyklovaly ti vrány.

Necháš-li je přijít blíže
poznáš co je zemská tíže.

Zapadneš do zapomnění
není síla jež to změní.

Utíkej máš zbytky sil
mrtvou vodu už jsi pil.

K té živé nevedou trasy
bůh ví zda dosáhneš krásy.
Autor Čoki, 02.11.2009
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Nút, Květka Š., páááááááá, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K té živé vede cesta
máš ji a ji..
v srdci...

05.11.2009 16:46:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí