Pod mostem

Pod mostem

Anotace: ani za nic...

Oklepu zaprášený zimník
jeho chvíle nadešla zase
já ještě nechci pomník
umříti v tomto špatném čase.

Umřu kdo pomyslel
bude mi stejně zima
Proč jen bůh vymyslel
takové špatné klima.

Držím se malé krabice
zmrzlými prsty na rtu
kdyby jich jen bylo více
mám cigaretu spartu.

V ruce druhé poklad
dobré víno laciné
u sebe žádný doklad
jsem tulák ano či ne.

Děravé mé rukavice
stejně tak i bouda
severák zafučí více
dej mi ještě čmouda.

Pod mostem spaní
není už vůbec prima
říkám vám paní
je moc velká zima.
Autor Čoki, 02.11.2009
Přečteno 207x
Tipy 6
Poslední tipující: Nút, labuť, hašlerka, kavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Polínko přiložím do kamen
a tady je bylinkový čaj
ze sedmikrásek
Zahřej se ,dá ti sílu
nebudeš spát vzimě přeci
pod mostem ...
No tak
už se probud ..
nesu ti přeci věčeři..
opravdovou..
žádný jinotaj.

Já vím..
Sytý hladovému nevěří

05.11.2009 16:44:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí