Už to nejsi Ty

Už to nejsi Ty

Anotace: ...

Červený oči,zlomená ruka a usedavý pláč,
ne,já vím...Ty jsi nikdy nebyl rváč.
Tak řekni,kde se to v Tobě vzalo,
řekni mi proč se tohle vlastně stalo?

Ještě před rokem jsi byl jiný,
tohle už nejsi Ty.
Byl jsi citlivý romantik,měl jsi splíny,
a hrozně jsi hrál na city...

Chci Tě zpátky,vrať se prosím,
tohle jediný přání v srdci nosím.
Autor Danik, 02.11.2009
Přečteno 490x
Tipy 5
Poslední tipující: Kimiko, Rootness, PPetrushka, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí