Chyby

Chyby

Anotace: ...

Chyby

Není nad to poznat chyby,
znát je, to se velmi hodí.
Malé, velké nebo skryté,
po odhalení jsou smyté.
Smyté z naší ignorace, chybí ještě nabýt míru,
zbavit se jich, to chce vůli mít a víru.
Kdo se jednou odváží,
zpátky ať se neohlíží.
Víra, láska v sebe sama a okolí své,
zahodí dřívější časy zlé.
Jsou z hledisek více důležité,
v duši naší už nehlodají parazité.
Nakonec to trápení,
zmizí někde v dáli,
A my už jsme zas svobodní
pořád jen by jsme se smáli.


napsáno s Lukšíkem:-)
Autor little_angel, 02.11.2009
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí