Anotace: Starší (8.4.2005)

Jsem jen malá dušička ve velkém světě,
co snaží se život svůj žít.
Odpovědi hledám vždy v tajuplné větě,
a nikdy nechci přestat snít.

Snílkem chci navždy už zůstat,
tenhle svět není nic pro mne.
To v mé hlavě jen snažím se vzrůstat,
pak černá tma jde si pro mě.

Své city dávám do řádků,
někdo přec´ pochopí mou dušičku.
Tam někdo ví, že vše je v pořádku,
když napíši smutnou básničku.

Když se malé dítě vyhajá,
pláče, že chtělo ještě spát.
Tak taková jsem stále já,
chtěla bych jen spát a spát.

Probuzení přináší velké zklamání,
že zas musím vstát a žít.
Že mě čeká další smutné tápání,
že nemohu přec´jen tak odejít.
Autor zaba.zuzla, 03.11.2009
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí