Nie vždy je všetko také,aké sa zdá...

Nie vždy je všetko také,aké sa zdá...

Ukryté je dávno v nás,
to niečo čo silu duši dáva...
To,čo neprekročí čas
je tým čo sa z nás stava...

Hlúpe sú ideje,
Prefarbených snov...
Kto nehľadá nenájde,
čím bude v ríši slov...

Hlboká,zdá sa byť priepasť myslenia,
ale pravda,
klamstvá nepozná...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 03.11.2009
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí