William

William

Anotace: pokus o sonet...

ač znám je slovy, neznám je tváří,
mistrně psal i hrám se oddával,
jeho jméno dnes ve slávě září,
mezi mistry mistr, sonetů král

byť králem nikdy nepojmenován,
stále bdí a nám básníkům vládne,
je toho moc, co pro mě on znamená,
v sonetu jeho ni chyby žádné

ať byl či ne, v nás stále zůstane,
hráčům se slovy vždy vládnout bude,
i když dnes v zemi jeho nouze je,
nemusí se znepokojit studem

ať jen žije, on, William náš král,
ten který slovům druhý smysl dal
Autor Sllunce, 03.11.2009
Přečteno 204x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správně! Marky by z tohohle měla radost. :-)

06.11.2009 13:25:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí