O víně

O víně

Anotace: In vino veritas....

O víně

Někdy lidem zbude jen víno
A vina se line, vidím rudě
Všechno je rudé a ztrácím soudnost
Ve víně je pravda, tak jaká rovnost ?

In vino veritas,
In vino veritas….

Někdy lidem zbude na víno,
Potom se opíjí v rovnosti v sobě
Myšlenky podpoří ztracená vina
Tělo mátoří, prozradí hodně….

In vino veritas,
In vino veritas….

Někdy je lidem blbě z vína
Tělo dřímá
Napříč vesmírem raketa burácí,
Vína jsou vinna…

In vino veritas,
In vino veritas….

Co vínem počneš,
Vše se ti vrátí
Daleká cesta
Se navždy zkrátí…

In vino veritas,
In vino veritas….
Autor v.hercik, 03.11.2009
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí