Změť všeho

Změť všeho

Anotace: ...stále více otázek než odpovědí..

Proč andělé mě neslyši,
a nepřijdou mi na pomoc,
proč ztrácím se ve výši,
a problémů moc a moc..
proč svět zády se otáčí,
když já k němu stojím čelem,
proč pouhá prosba nestačí,
nezbývá než lákat tělem..
proč pravdu nahrazuje lež,
a moje srdce křicí běž!,
proč každý "hrabe si" pro sebe,
nikdo už nekouká na nebe,
proč je všude tolik stresu,
..tohle snad už "neunesu",
proč je tolik starostí,
a čím dál míň radostí,
proč chybí mi pocit, že jsem milována,
a citim se sama, vzbuzena hned z rána,
proč necitím skutečnou lásku,
mé hrdlo už nevydá ani hlásku,
proč má mysl stále utíká,
od toho světa reality...?
Autor Janetee, 04.11.2009
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Chancer, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Otázky budou pořád a bude jich víc..lidé se pořád budou ptát proč :-)

05.11.2009 18:20:00 | Chancer

Je to jako v začarovaném kruhu,stále běháme dokola a nevíme jak z toho ven.tak málo odpovědí...pěkně napsáno ST.

04.11.2009 18:47:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí