Another life

Another life

Anotace: ...

Víme už, odkud vítr věje,
dávejte si pozor na zloděje.
Lásky vám ukradnou svobodu,
o majetek přijdete u soudu.

Z hádek jsou děti na prášky,
fetujou a kašlou na přednášky.
Utíkaj pryč z našeho světa,
kde nehrozí vražda či vendeta.

V křečích se kdesi válejí,
v rohu ulice, kde psi kálejí.
Zbyly abstinenční příznaky,
dneska se nevěří na zázraky.

Jiní jim ukáží cestu zpět,
lepší tvář, co skrývá svět;
dostat se ven ze žumpy.
A dávejte si pozor na lumpy!

Ouje!
Autor jehlaspichlas, 05.11.2009
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Lady Carmila- Políbená mlhou.., CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*

13.11.2009 21:31:00 | carodejka

oh no! .D ale je to tak...

12.11.2009 17:00:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí