...

...

Anotace: Co děláte, když chcete vypnout mozek? Tady je jedna z možností.

V práci je to hrozná rutina
u telky se doma dobře usíná
a zdají se ti až moc živé sny.
O volnu navštívíš sámošku,
večer pobavíš ne jednu kámošku,
a tak ti rychle zdrhaj dny.

Stíháš kupovat dárky na svátky,
narozky, splácet byt na splátky.
Někdy je to vážně na bednu.
Peníze investuješ na spotřebiče,
je třeba nezapomenout si doma klíče
a zajít do hospody na jednu (hodinu).

Jakmile se na chvíli zastavíš,
u obrazovky Xenou se pobavíš
a vydáš se s ní do světa.
Není kvalitní čtivou fantazy,
ať už venku mrazí nebo nemrazí
a neotravuje tě nahlas osvěta.

Vrací se zpět šedé všední dny,
není moc času čučet do bedny,
potom můžeš být zas nasranej.
Lhostejná tvář v davu těl,
zapomněl jsi, co jsi chtěl,
aspoň nepůjdeš domů narvanej.
Autor jehlaspichlas, 05.11.2009
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Terulienka, CORONATION
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad lidé odpočívají dnes jen vespánku.

13.11.2009 21:31:00 | carodejka

hlavně že půjdeš po svých .D nebo ne?

12.11.2009 16:59:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

A všedné dni stále dokola,pohltia všetko...
Musela som nazrieť aj na tvorbu,pozdrav PÁČEK SCHLEDÁČEK ma donútil :D

10.11.2009 14:02:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí