Třináctá komnata

Třináctá komnata

Anotace: Tahle báseň je o jedné mé spolužačce, je to hodně hezká dívka a přijde mi, že se trochu zdráhá. Zkrátka má něco svého kouzelného. Marti pro tebe.

Každý o tobě říká,
že ve tváři se mračíš.
Ty jen slzy polykáš,
svoji duši bráníš.

To co dobré je,
co můžeš dát,
je tvůj úsměv na mě i na nás.

Lidé kolem občas tě haní,
tvé oči se jim brání.
Dva korálky vyhlašují do dálky.
Toužím po svobodě i po lidech co mám ráda,
chci být s vámi kamarádka.

Třináctou komnatu mám jako každý jiný,
prosím nechejte mi ji.
Autor Hantec, 05.11.2009
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí