Blbe ráno

Blbe ráno

Anotace: Každý máme svoje.!!

Koukám se do zrcadla a nevidím sebe,vypadám jinak asi už mi hrabe. Mám pocit,že jsem někdo jiný co se to se mnou děje?Dělám samé chyby! Probudila jsem se v cizí kůži,chlad po celém těle mne dusí a souží. V očích vidím svoji tvář svírám pěst a zrcadlo se rozsypalo jako hrách. Všude kolem jsou samé střepy prolinající se s krví husté hmoty. Začíná se mi motat hlava a točí se celý svět,chci se z toho snu probudit teď hned!
Autor ALFA-SELA, 06.11.2009
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí