Čumáček

Čumáček

Anotace: Básnička kterou sem složila v den kdy mi odešel muj mazliček.

Čumáček

Byl jsi můj věrný přítel,
strávil jsi se mnou stovky dní,
však končí ten šťastný úděl,
už tě nikdy neuvidím.
*
Tvé věrné zvířecí oči,
zavřely se už navždycky,
prý když něco hezkého končí,
něco nového začíná.
*
Já přeju ti nejhezčí nebe,
co si kdy křeček mohl přát
a nevím zda víc, než-li sebe,
toužím ti ze srdce dát.
*
Byl jsi už starý křeččí pán
a zažil jsi s námi dost,
přesto to bolí, být sám,
utírám slzy, co mám.
*
Je mi moc smutno a vím,
že navždycky budeš v srdci mém
a ve snech tě často uvidím,
tam mi nikdy neumřeš.
*
Autor majdik 2, 06.11.2009
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí