Dvě černé vrány

Dvě černé vrány

Anotace: ...

Dvě černé vrány,
krvavé rány,
bolest palčivá,
drápy zarývá,
bezmoc hluboká,
důlek bez oka,
dvě černé vrány,
přišly nezvány,
oběť svou vyhlíží,
hladně se přiblíží,
v lese raněný,
vojáček zmatený,
pleskání křídel,
vynáší ortel,
první se vrhá,
vnitřnosti trhá,
vaz zlomený,
údy kamený,
po tváři slza teče,
pomalu se čas vleče,
vrány vesele krákají,
čerstvé tkáně je lákají,
po smrti touží,
v krvavé louži,
vojáček plačící,
ruce hladící,
své smutné lásky,
s plavými vlásky,
již nikdy nepocítí,
krátké bylo jeho žití,
odhodil své mladé srdce,
na oltář nenávisti prudce,
ale bojoval by za svou vlast,
kdyby viděl vran černých slast,
vrhajících se na tělo ležící,
v němž utichá srdce bijící?
Autor Melfëa, 24.11.2005
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je neuveritelne v zivote sem krasnejsi dilo nevidel hodně vět zapadajicích do sebe jako soukolí života a nakonec mi slza ukapla u me mas jasne za 100 jen ta dal

29.11.2005 18:58:00 | Carlos

to je drsné, opravdu síla, dávám 100!

27.11.2005 10:23:00 | Kubino 2

hmm je z toho citit neco..mno nevim jak to vyjadrit..ale precetla sem to jednim dechem..pekne...

25.11.2005 14:48:00 | Natalie Kolářová

To je síla!

25.11.2005 09:32:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí