Smrt konec života

Smrt konec života

Anotace: Báseň o nešťastném páru!

Umírám stebou,
v tvojem náručí.
A doufám k dobru,
můj příteli.

Naše láska je,
silná,dobrá.
A milosrdná,
však problémy dává.

Nechce člověka žít,
a proto nás život končí.
Plno daru a radosti dal,
konec musel příjit.

Krutá věc má i,
lepší stránky.
Jsem jistá,
má královská výsosti.

Tvé polibky,
končí tenhle spor.
Je mi líto,
můj princi.

Že tvá vůle,
slábne,ale žije.
Strach začínám mít,
žij můj drahý manželi.
Autor Erča, 07.11.2009
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí