Zpívám

Zpívám

Anotace: ...

Zpívám vlkodlakům, jež za nocí vyjí
Zpívám všem, co svědomí opíjí

Zpívám i těm, kteří neslyší
Zpívám všem o rudé kytici

Zpívám a mlčím současně
Zpívám pro ty, co zemřeli předčasně

Zpívám lesům, vodám i městům
Zpívám, bych ukázala cestu

Zpívám já, víla neoděná
Zpívám, v nebe zahleděná

Zpívám pohroužena v sebe
Zpívám tak, jako léto zebe

Zpívám o lásce a beznaději
Zpívám o krve krůpěji

Zpívám chladným nocí hvězd
Zpívám, ruku sevřenou v pěst

Zpívám o ranním červánku
Zpívám, jak hrdlo skřivánků

Zpívám, jako nikdo jiný
Zpívám pro mizející stíny

Zpívám abych konejšila srdce
Tak už vyslyš můj zpěv přece!
Autor Arret, 08.11.2009
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: sveřep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poněkud střelený ale ne blbý
občas si tady něco čtu a myslím si: proč si autor nedal víc práce s formou? toto je také ten případ

29.11.2009 18:27:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí