Moje nej

Moje nej

Anotace: Věnováno malé osobě,ze srdcem obrovských rozměru.

Každý by mněl mít někoho komu může věřit a ze strastmi i radostmi se mu může svěřit.
Já takového člověka znám chci ti poděkovat za to,že tě mám.

Dobré kamarádství se dlouho pěstuje a člověk člověku se věnuje. Jak o vzácnou květinu se o to pečuje.

Děkuji za to,že když lezu na horu hodíš mi pomocné lano a já dosáhnu vrcholu.

Jsi osoba ze srdcem na pravém místě a věř mi vím to jisto jistě.

Si člověk o kterém vím,že v žáru slunce naleznu u tebe stín.

Vážím si toho přátelství bez tebe bych byla jak ryba bez kostí.

Můžu se s tebou smát úplně jenom tak.

Mít někoho o kom víte,že vás má rád a že v nesnázích bude při vás stát to je opravdový kamarád.
Autor ALFA-SELA, 09.11.2009
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí