Síla horské růže

Síla horské růže

Anotace: Tuto básničku jsem složila pro svou kamarádku Moniku, nejskvělejšího človíčka jakého jsem kdy měla možnost poznat.Básnička je odraz našeho prvního živého setkání, známe se z netu.

V botě tlačí kámen
cesta rozbitá
na útesu strmém
růže rozvitá

Jen jediný pohled na tu růži stačí
že hned zmizí bolest, bota už netlačí

Dala jsem jí krůpěj čisté horské rosy
ona dala radu, ať mám nohy bosý

Ať se chladnou rosou
ráno projdu v lukách
ať mám nohu bosou
život ve svých rukách

Kdo najdeš horskou růži
na skalách či na hrázi
nech jí její kůži
neber si ji do vázy

Natáhni k ní ruce
lásku dej a přijmi
tvůj poklad je srdce
poklad nejsou příjmy
Autor ada.cat, 09.11.2009
Přečteno 446x
Tipy 8
Poslední tipující: Zefi, hašlerka, zelená víla, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mně se moc líbí, něha promísená s láskou z ní krásně vypráví st

09.11.2009 19:22:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí