Deprese

Deprese

Anotace: Vnitřní rozmluva v težkých chvílích

Píšu tyto moje slova,
ve svých těžkých chvílích.
Vše co skrývá moje hlava,
v dobách mně moc blizkých.

Přemýšlím tak na sebou,
proč už nejsem hej.
Nad mou hodnou rodinou,
a proč sem na ni zlej.

Můj život ztrácí smyl,
co když tady nebudu.
Komu potom příjdu na mysl,
potom až odsud odejdu.

Pocity se ve mě perou,
připadám si jak ten nejhorší.
Kde se ovšem ve mě berou,
pozná i ten nejslabší.

Nic jsem ještě nedokázal,
dělám jenom průsery.
Med jsem kolem huby mazal,
a přitom jsem v prdeli.

Ale jak se dostat z temnoty,
jak být jako každý jiný.
Jak se dostat z této samoty,
jak nebýt už jen vinný.

Úkol to bez řešení,
bez šance jít na zpět.
Zde nepomůžou ani jiní,
zde pomůže pouze být dead.
Autor Cryitious, 09.11.2009
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí