Anděl

Anděl

Anotace: Momentální stav duše...

Viděla v lese krásného anděla,
chtěla ho pohladit, tohle však nesměla.
Andílek vzlétl a popošel dál,
ona však toužila a on jí něco bral.

Byla to tíha všedního světa,
Všude kolem plno aut, světla a ruch všedního města.
Tady se plížila tichounká tma,
a ona cítila co vše teď má.

V srdíčku laskavém hřála ji důvěra,
proč ale nemohla sáhnou na anděla?
Cítila lásku, mír a klid,
přesto ji trápily city a hlavně slzy v nich.

Proč je tak nešťastná, co brání jí žít?
vždyť má vše co by si příla mít.
Opravdu má? Ne to jen zástěrka!
Chybí ji přece dotyk bílého andílka..
Autor Verušík, 09.11.2009
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, kleopatra.sedma, zelená víla, Danielle
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad to jednou vyjde a svého andílka se bude smět dotknout..

A ty vítej na Literu:)

09.11.2009 23:44:00 | kleopatra.sedma

snad..

09.11.2009 21:45:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí