Podivnosti

Podivnosti

Anotace: .....

Sedím & čekám
jako nakladený
Kolem mě jezdí auta
se svítícíma očima
a oranžovým bělmem
Na obloze - tam -
leží rozježděné kočky
a jejich ocasy připomínají
rukojetě zrezlých
pump
Včera mi přinesli
nová sklíčka
a příborové nože
(nevím proč, ale ztrácejí se
mi víc než ostatní nářadí)
a balíček s nápisem "export"
Taky nějaké změny
které nastanou
a na papíře dluh
co mám NEPRODLENĚ zaplatit
Ano -
včera bylo roztomilé odpoledne:
trochu sexu v
konverzaci s dívkou
jež by mohla být mojí dcerou
pak okno v přízemí
a v prvním patře
(opakovaně)
rozhrnování žaluzií
a flirt s vlastním stínem
A pak zas ta auta
spousta aut
- víte - hraji s nimi takovou
tu hru



*****
Autor Who cares a lot, 10.11.2009
Přečteno 290x
Tipy 18
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Stoneman, Lukáš Rymeš, zenge, Psavec, whiolet, hašlerka, WAYWARD, Zefi
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) jsi skvěle píšící, v současným aktuálnu, fakt že jo

15.11.2009 21:44:00 | drsnosrstej kokršpaněl

takovou tu hru...

10.11.2009 15:43:00 | whiolet

st!

10.11.2009 13:40:00 | hašlerka

...jaká podivnost,to je normální (a to to čtu podruhé:)ST

10.11.2009 11:33:00 | WAYWARD

Nepřehlédnutelné podivnoSTi!

10.11.2009 10:26:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí