Jako sen, který není

Jako sen, který není

Anotace: ...

chce se mi spát
a přitom vidím
touhu andělských křídel
tiše závidím

stydím se ukázat jim svou tvář
schovám ji plaše pod polštář
a jdu dál
cestou zabořenou v trní

Nemohu dál, však ani zpět
nastal čas něco vyprávět
jakobys jablko rozkrojil napůl
jakobys příbojem v orkánu plul

chtěla bych padnout k zemi po zádech
tak volně jako nejlidnější dech,
jestlipak bys mne do náruče chytil ?
za mými zády stál ?

Je to jak sen, o něčem co není
dáváš mi znamení
omámeným slovem
zase jen snem...
Autor Káňátko, 10.11.2009
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: losscar, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sen Tě nechytí pokud zůstane snem a slovo prázdným pohárem, opřít se můžeš jen o pevnou Zem :-) krásné myšlenkové čtení :)

14.11.2009 11:06:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí