Světlo hasne

Světlo hasne

Anotace: ...

Zahrada stinná,
padla do ticha,
už uhasíná,
světlo kalicha

vypils ho rychle,
teď pikat musíš,
ve stínu krychle,
možná se udusíš

padáš a nevíš kam,
strach tě teď zžírá,
ty padáš já strach nemám,
plamen dál tiše zmírá
Autor Sllunce, 10.11.2009
Přečteno 210x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a naděje nikdy neumírá..

10.11.2009 16:29:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí