Procházka

Procházka

Anotace: ...

Pavoučí les
rozeznějí zvony
pojd,opři se.
Stéblo trávy laškuje
tiše nebetyčno dozrává
poutaný čas.

Nad sinalým mechem
osikou třás list
korunou stromu přechází
větrem čišící sever.

Kousek hlíny
zvedá prach
nenech ticho se ptát.
Autor pájaa, 10.11.2009
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí