Život

Život

Anotace: ...

Příjmám svůj život,
takový jaký je.
A je mi jedno jestli,
sílím nebo umírám.´

Hlavní je radost,
úspěch a štěstí.
V životě rady dáti,
tipy nápady taky.

Ale život má jiné stránky,
ty temnější bodají do srdcí.
Těch co to špatné zažívají,
litovat znaméná odpouštěť jim.

Nehoda,uráz to bolí,
však se to vyléčí.
Ale jiné zase ne,
na to jsou léky odborné.

Život máme jen jeden,
šetřit ho musíme velice.
Jinak smrt příjde,
a popel po nás zamete.
Autor Erča, 11.11.2009
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí