Hvězdička

Hvězdička

Anotace: Noční svět

Malinkými doušky popíjím čaj.
Čaj večerního života.
S rýmou pokulhávám na nočním můstku radostí.
Užívám si déšť.
Jak lehce mě svádí svými kapičkami.
Oblohou se řítím jako malinká hvězdička.
S Měsícem závodím o věčnou zář…
Autor Punkrea, 11.11.2009
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí