Tsunami

Tsunami

Anotace: Jen povzbuzení...

Chci se schovat
někam, kde mě nikdo nenajde.
Pomalu padat,
dokud slunce nezajde.

Hledat naději,
pro kterou je třeba se zvednout.
Padám však raději,
jít a z útesu se vrhnout.

To je ta snazší cesta,
lidí poražených,
pro mě neprůstřelná vesta,
kolik jich bez ní bylo zraněných?

Ti alespoň hledali
své cíle a sny,
i když neustáli
ty tsunami vlny.

Spláchly je i jejich přání
a začít musí znovu,
však nemají zdání,
že další přijde v novu.

Tak proč se pouštět do boje
a pak být chycen do klece?
Vždyť tohle přece život je,
tak žij ho přece!
Autor Corax, 11.11.2009
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začala jsi s elánem a ve 14 ti letech už to je moc krásné.

08.12.2009 15:14:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí