Seance nad hladinou

Seance nad hladinou

Anotace: nad věcí,nad ránem,nad vším...

Plakala ,každá kapka jinam padala
A přes tu ostrou slanost, se usmívala
Na stěně černobílých fotografií,cit se mrazí

Plavila se přes mlhavá rána
nacházela flašky a růžová lana
Bylo to naše nebe a peklo na zemi

přes kapku vody,dotýkal se její ret
Vonělo to snově,každý dílek zapadal hravě
Kouř byl vteřinový zážitek
Střídal se v hlavě na dotek


Spojila vítr ve vlasech,pustila barvy si k tělu
Milovala je jako kousky ledu,když měla víčka přivřená
Čas se zastavil,požitek se ode dna odrazil


Stála stále a slyšela ten hlas
Dýchal na ní z blízkosti
Rozervanost,křehkost,údiv žádný vztek

Schovává se pod paraple
elektrizuje to víc než je vhodné
Krása nesmírná,žádná slova



Čekáš/čeká..ale žádný cíl není
Střepy polepený,náhrdelník z šípku roztržený
Bubliny co si jen tak letí,překročí každý den tvých snů

Seance ve větru ?pořád se houpala na jeho svetru
Že věří na zázrak?
Krok dopředu,šarlatový květ ve vlasech…
nad hladinou neznají konce,tam bývá magická spirála
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 12.11.2009
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, zelená víla, bejbyyyy, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadoblačná...

13.11.2009 13:29:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí