tajná báseň

tajná báseň

Anotace: píšem ti báseň na chrbát....lebo je tajná....je nedokončená ale musim ju sem dať.,...

píšem ti báseň na chrbát lebo je tajná
si moja sahara,môj faraón ja kleopatra na zlatom tróne
si moje japonsko,môj samuraj ja gejša v zlatom kimone
cez ruský sibír a mongolskú savanu
tvoje slová lásky ku mne vanú
si tak veľmi ďaleko a pri tom si blízko
si anjel a nadomnou lietaš príliš nízko
snehobiele krídla menia sa ti na čierne
"na predmestí osudu krídla rozpínaš
keď najviac chcem sa smiať
prekvapí ma tvoj náhly pád..."...
Autor bou-bou, 13.11.2009
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Paulín, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj Bou-Bou.
Ať se Ti tady líbí.
Japonsko, krásná a vzdálená země.

13.11.2009 21:49:00 | Paulín

Docela dobré,tak ji dopiš ať už není tajná...

13.11.2009 13:29:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí