Zapadnout, snad to by se chtělo...

Zapadnout, snad to by se chtělo...

Anotace: ...ale co když lidský svět není pro lidi..?

Nemůžeš zapadnout,
ač se tolik snažíš.
Nemůžeš pochopit,
čím své šance maříš.
Vidíš svět v lásce,
kousek chtěla bys pro sebe.
Zbytečně snažíš se,
důvěra není pro tebe.
Chvíli dokážeš tancovat -
tak jako jiní.
Však za chvíli budeš zas ty -
se srdcem líným...
Autor Mania Dardeville, 13.11.2009
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí