Otázky

Otázky

Anotace: Otázky na něž není odpovědí...

Proč není svět dokonalý,
proč nic není tak, jak bycho chtěli?
Proč někdo žije v utrpení,
ač jiní by za hříchy trpět měli?
Ne, neptám se za sebe,
já zasloužím si tak žít.
Mě nečekaj schody do nebe,
já budu na věky v pekle hnít.
Ale co ti, které jsem potkala,
čím si to vysloužili?
Vím, na špatném hrobě jsem plakala,
avšak, co kdyby raději žili?
Autor Mania Dardeville, 13.11.2009
Přečteno 250x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí