Rozbít se

Rozbít se

Anotace: po delší době..

Co se to děje za tou zvláštní clonou najivity
propast či výška nezdolných skal
já stojím ve víru toho všeho
_on lhal
omámené smysly, láska a mír jen slova
v dnešní době nic neznamenající
proč?

Je to snad jen obava
že ty skály tě zdolají
v moři se utopíš, srdce ti vyrvou z těla
a už nikdy nebudeš člověkem.

Balancuješ na křídlech motýla
oprávněný strach
že pokoří tě svět
nic nevidět
nejíst, nepít, nemilovat, nedýchat!

Ztratíš hlavu
opustí tě, půjde za tou hudbou
lákavou
do nebe padající
proč to nemůže být mé nebe?
Autor child.of.saviour, 13.11.2009
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí