Life s(t)orry

Life s(t)orry

Anotace: ...všechny moje slečny (co pro mě něco znamenají) v jedné básni...

...

tohle to je moje story
o všech mojich "láskách"
od mých prvních sorry
po nej co bylo v těch kráskách

...

začalo to tenkrát na základní škole
s princeznou mých snů
do dneška si říkám: "vole,
stálo ti to za těch pár dnů"
podvést tuhle kočku byla velká chyba
byl jsem hloupý rybář, co zlákala ho větší ryba
dodnes si to vyčítám
z princezny je královna města
třeba zpátky zavítám
nebo budu jeden ze sta

...

po přechodu na střední
chtěl jsem začít žít
image trochu výstřední
musel jsem s někým být
a tak přišla ona - z ničeho nic
postavou připomínajíc modelku
sice jsem už nebyl panic
ale já chtěl víc než pěknou prdelku

...

v průběhu té mise středoškolské
já našel duši spřízněnou
když na ulici novodvorské
já potkal slečnu vysněnou
nebyla to modelka ale zlato moje
já chtěl jí jenom pro sebe
ona ale řekla co je
ty chceš mě ale ne já tebe
časem si to rozmyslela
pozdě ale bycha honit
tohle špatně vymyslela
musela tak slzy ronit

...

potom přišla zábavnější část
se spolužačkou neměl bys trávit čas
to se sice často říká
lehce se však na to zvyká
zvlášť když se jedná o poslední společné dny
které poté rozdělily naše odlišné sny
na krásné noci plné vášně nezapomenu
možná mi to pomohla zapomenout na ženu
které jsem tou dobou měl plnou hlavu
která mě přiváděla do šílených stavů

...

ty šílený stavy trvaly přesně rok
já jsem chtěl ji a ona mě
za tu dobu jsme neudělali ani krok
jedna plus jedna nebyly dvě
tak to chodí když člověk ví co bude
když ví co ho v čeká v příštích letech
pak žádná pěkná vzpomínka mu nezbude
a hledá záchranu daleko v jiných světech
trápil jsem se, ale pro tebe tu budu
třeba jednou spolu budem zahánět nudu

...

pro to, co je teď
těžko hledám slova
přede mnou je další zeď
šílený stavy zažívám znova
na ní myslím, pro ní píšu básně
myslím na to, jak by nám bylo krásně
kdybych nebyl od ní dva tisíce "kilásků"
možná bych pak začal věřit na lásku
tahleta je jenom jedna
pro můj život ideální slečna...
Autor Henry Chinaski, 14.11.2009
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem rád, že nejsem holka...

17.11.2009 21:58:00 | bromak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí