Nestihla jsem povědět

Nestihla jsem povědět

Anotace: Pro J.S.

Píšu ti několik vět, které nemění svět
píšu ti, co nestihla jsem povědět
než podzim poslal léto zpět
do čajů z bylinek.
Až vdechneš jejich vůni
zalitou vodou z lesních tůní,
nadechni se, zadrž dech
jako pod mořskou hladinou
a všechny trable brzy pominou.
Autor Hančí, 14.11.2009
Přečteno 339x
Tipy 12
Poslední tipující: Roko, Divoženka1, enigman, labuť, harmony, jedam, Bíša, Janika, hašlerka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je v ní naděje a povzbuzení a to je hodně moc!

15.11.2009 10:01:00 | labuť

;kéž by pominuly...

14.11.2009 18:47:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí