Chtěla bych umět tančit víc

Chtěla bych umět tančit víc

Anotace: pro tanečníka, který měl se mnou celý večer trpělivost (7. a 15.11.09)

V snad nejtěsnější blízkosti
pohledy stranou do očí
lidí jenž tančí kolem nás
nikdy jsem tolik nežila.

Chtěl jsi mne učit volnosti
když noha k noze vykročí
pohyby k podtržení krás
při hudbě která nebyla.

Zazněla tiše do uší
pro rytmus chvíle věčnosti
já hleděla ti do duše
však viděla jsem pouze část.

Jak poklidně srdce buší
bez jakékoli slabosti
je smyslem tvého života
-tanec- a já jsem jenom strast.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 15.11.2009
Přečteno 299x
Tipy 19
Poslední tipující: zelená víla, jedam, enigman, nejsembásník, Psavec, s.e.n, hašlerka, labuť, Květka Š., harmony, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzpoměl jsem si na taneční...

16.11.2009 12:04:00 | enigman

Jistě hezký zážitek.
Báseň ho příjemně připomene.

15.11.2009 10:37:00 | s.e.n

Poslouchej hudbu sveho srdce a tanci.

15.11.2009 00:26:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí