Ta co ráda píše...

Ta co ráda píše...

Anotace: tak trochu o mně a o mých pocitech

Proč odmala tuhle holku baví psát,
a proč píše o tom, jak krásné je milovat?
Vždyť lásku ona nikdy nepoznala,
vždycky když psala, cítila se sama.

Sama ve studené, bílé místonsti,
s tužkou v ruce, sepisující hlouposti.
Přemýšlející o životě, lásce a kamarádech,
když dopsala, místnost dostala nádherný nádech.

Podívejte se na tu ubožačku! Podívejte se na ní!
Vždyť jediné co miluje, je tužka a psaní.
Neměla příležitost mít jiné lidi ráda,
vždy pro ostatní byla jen černá vrána...
Autor Lady Elleana, 15.11.2009
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Pythonissa__, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Černá vrána mnohokrát lepší, než nějaká ta bílá...
St.

22.01.2010 20:25:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí