odpusť Péťo M.

odpusť Péťo M.

Anotace: pohnojila jsem co jsem mohla a doufam ze mi peta odpusti

Péťo
Já doufám,že mi odpustíš,
a že žal můj pochopíš.
Velkou chybu jsem udělala,
když neprávem se hádala.

Neříkám zapomeň,
ale odpusť jen.
Nechci o tě prosím přijít,
ale v dobrém stebou vyjít.

jsi důležitý pro mě,
a ja chci být pro Tě.
Nevím jak napravit chybu svou,
snad touto básničkou?

Na venek se tvářím tvrzená,
však uvnitř duše má je zhrzená.
tys ten jediný druh muže,
kterémmu se žena svěřit může.

Jsi jako čistá voda v poušti,
když s nadějí se všichni loučí.
Prosím Tě ještě jednou,
přijmi omluvu mou směšnou.

Já vým,že tolika mě neznáš,
prosím Tě ať neváháš.
Dej mi šanci ještě jednou,
ukázat Ti duši skrytou.

Pokud o to stojíš ovšem,
nebo řekni je už po všem.
A já se vrátím zpět,
v můj vysněný svět.

Péťo vým,že tohle není omluva,ale doufám,že mi tomůže vyjádřit jak moc si tě vážím a jak důležité je pro mě tvé přátelství.
Autor nikkyS, 16.11.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí