Z jiného pohledu

Z jiného pohledu

Anotace: ...

Zašmodrchaný svět, kdo mu má rozumět?
Je to, jako když, kočce hodíš klubko pletací vlny
a ona ti ho vrátí zpět. Očkem po očku,
snad nejde je ani spočítat,
tvoří se nový řád na pletacích jehlicích.
Možná, snad... A zase klubko na zem padá,
párá se dokonalý vzor. Někde se bohatne i strádá
a jinde zas chystá se cinkání v ulicích.
Kam, občas, ztrácí se smích?
Autor Hančí, 16.11.2009
Přečteno 335x
Tipy 21
Poslední tipující: strawbery, Divoženka1, enigman, Vlk v rouše, Bíša, harmony, zelená víla, hašlerka, Psavec, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do smutku...

19.11.2009 08:16:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí