Součást života

Součást života

Anotace: ...

SOUČÁST ŽIVOTA

Minulost je součástí života,
zlá i dobrá,
plní naši mysl, naše srdce,
bolí i hřeje,
ale stále o ní víme
a napořád,
budeme vzpomínat,
hovořit,
nezapomeneme.

Jestli si vybrat,
zapomenout na vše,
na špatné i vše krásné,
nebo vůbec,
chci zapomenout,
na vše krásné
… a to špatné,
bolestivé moc,
nevzpomínat,
neboť to zabíjí
pořád víc a víc.
Čím déle vzpomínám,
tím rychleji umírám.
Od žalu mi pukne srdce,
však bude to lehčí bolest.

Nejvíc na světě,
minulost nám ubližuje,
nejvíc ze všech,
minulost nás trýzní.
Je to jen slovo,
prosté slovo,
co nežije,
nedýchá,
je to jen slovo,
absurdita, co se nechytí,
nevidí a neslyší,
jen cítí
a trápí.
Dívej se dopředu!
Jde to?
Ne, nejde…
Autor boruvka, 16.11.2009
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí