Stvůra

Stvůra

Anotace: Ale má duši!!!

Z bažin a močálů
pradávné věštění
stvoření podivné
už slyšíš vřeštění.


Nestvůra blíže
kryješ pohled svůj
není kam utéct
anděli při mě stůj.

Vyslyší modlitbu
hned sešle zázrak
ty přežiješ hrůzu
či padneš naznak.

Dotek na ruce
zklidní tvůj strach
zaplaví srdce
to není vrah.

Strašlivé zjevení
ten pohled bolí
však jeho duše
pohádku zvolí.

Uložil se klid
do tvého nitra
slíbil že přijde
zase už zítra.
Autor Čoki, 16.11.2009
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi tě zabiju.Málokdy čtu básničku a řežu se při ní jako malá :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Brrrr a to začínala tak strašidelně

16.11.2009 19:44:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí